Pakkegaver til julekalender

Hjælp Julemanden eller Julenissen med pakkegaver og kalendergaver med høj kvalitet, lang holdbarhed og til en god pris.

our little toyshop pakkegaver kalendergaver

Hjælp julemanden eller Julenissen med pakkegaverne

December nærmer sig, og det bliver for mange familier nemmere at få de små guldklumper op om morgnen. De ved nemlig, at der venter en lille overraskelse i sokken eller på pakkekalenderen hver morgen. Men når du skal hjælpe Julemanden med at indkøbe disse små pakker, så kan dette gøre på mange måder.

Mange jeg kender bruger LANG tid på at lede efter små dimser, der kan kommes i sokken, og det ender ofte med at blive virkelig dyrt og nogle ting, som de små hurtig mister interessen for.

Det er noget, jeg som mor meget gerne vil undgå, for vil helle købe noget med lang holdbarhed – altså at mit barn kan bruge det i lang tid og være glad for.

Ideer til pakkegaver

Når vi herhjemme køber ind til pakkegaver, så finder vi store legetøjspakker, som indeholder flere mindre dele. Derved kan de mindre dele opdeles og fordeles på pakkekalenderen eller komme i sokken hver morgen.

Det kan f.eks være en stor pakke med togbaner eller en pakke med legemad, som indeholder en masse mindre stykke dele.

Det legetøj som Vikingen får på sin pakkekalender, er legetøj delt op fra dette togbane og byggeplads sæt fra Small Foot. Ved godt at det ligger i den dyre ende, men ideen er den samme. Tag et større legetøjsæt og split dele op. Så når vi rammer den 24. December, så har din Guldklump et komplet samlet sæt af legetøj, som vil bringe glæde i lang tid.

Håber at dette kan hjælpe jer lidt, når I nu skal til at lege Julemandenshjælper.

XOXO

Vikingens mor