SJOV MED HAMA MAXI PERLER

hama perler our little toyshop maxi perler

KREAVTIV LEG MED HAMA MAXI PERLER

Hjemme hos os elsker vi alle at være kreative, og derfor elsker vi selvfølgelig også at lege med maxi perler, modellervoks og lign. – selvom det nok er mest børn og moderen her, som elsker at lege med perler…. Jeg legede nemlig selv meget med perler, da jeg var barn. Det betød tid til selvfordybelse, samt udvikling af finmotorik og mine kreative evner. 

Da vi fik vores første barn, glædede jeg mig derfor helt vildt til, at han blev gammel nok, så vi kunne lege med perler sammen… 

HAMA MAXI PERLER

Hama maxi perler er for de mindre børn, da selve rørperlen er større, hvilket gør det nemmere for de små guldklumper at håndtere. Maxi perlerne måler 10 mm i Ø og er lette for de små fingre at placere på perlepladen. Når motivet er færdiggjort kan perlerne naturligvis også stryges, som de almindelige størrelse midi-perler. På webshoppen har vi dem i mange forskellige farver- men min personlige favorit er maxi perlerne i pastel farver. Elsker de lidt mere afdæmpet farver, og de pynter også utroligt flot på værelset, eller om mors hals og arm iform af halskæde og armbånd.

hama perler maxi our little toyshop smykker af perler

SMYKKER MED MAXI PERLER

Da min søn lavede dette sæt til mig, gik jeg ikke med andet i flere måneder. Det var både moderen her, men også sønnen som begge var stolte. Vores søn (Vikingen) blev så stolt af sig selv, hvergang jeg havde den på… Det tog meget koncentration for den lille fyr, at lave disse smykker, og det tog også et par dage, men han gjorde det. 

Det man skal bruge, for at lave halskæde og armbånd er; 

  1. Et styk søn eller datter, som gider at lege med perler.
  2. Elastiksnor
  3. Hama maxi eller midi perler. 

SE NOGLE AF VORES HAMA MAXI PERLER HER:

MAXI PERLER & STIFTPLADER

Det er nu ikke perle smykker det, som vores søn laver mest af herhjemme… det tog han et godt stykke tid, at finde tålmodigheden og lysten til at lave en halskæde og armbånd til sin mor her. Til gengæld elsker han at lege med perleplade eller stiftplader, som andre også kalder det. 

Det er en god ide, at benytte sig af gennemsigtige perlerplader, for så kan man benytte sig af flotte motiver, som man kan ligge under perlepladen. Så hvis man har en firkantet eller rund perlerplade, kan man alligevel lave flotte fine motiver ved bruge af et mønster, der kan ligges under den gennemsigtige plade. 

En som vi elsker at bruge perlemønstre fra er Bloggeren Anja Takacs – I kan finde hendes blog her – Anja Taka’s blog.

Herhjemme er det mest prinsesse og transport perlepladerne som er et hit.. Det er nemmere for de små guldklumpe at forholde sig til, så de “bare” skal forholde sig til, at komme perlerne på perlepladen. Det er mere, når de når alderen for midi perle størrelsen, at man kan begynde at udfordre dem med farvesammensætningen og mere krævende motiver. 

Se vores udvalg af skønne perleplade til Hama maxi perler her: 

hama maxi perler our little toyshop

SE VORES SKØNNE UDVALG AF MAXI PERLEPLADER HER: 

Håber at I selv får lidt krea kvalitetstids med jeres guldklumper over perler… 

Hav en dejlig dag

XOXO

Vikingens og Silke’s mor