SYLVANIAN FAMILIES

sylvanian families our little toyshop

SYLVANIAN FAMILIES HOS OUR LITTLE TOYSHOP

Da jeg selv var en lille pige, ELSKEDE jeg selv at lege med dyrefamilierne fra Sylvanian Families. Dengang hed mærket godt nok Skovens Dyr, hvis I kan huske det… men det var de samme skønne små figur, som man kan købe nu… Det samme skønne lege univers med små familier af forskellige dyreracer, dukkehuse, møbler og masser af tilbehør i super god kvalitet. Det er virkelig legetøj der skaber barndomsminder. Derfor skulle vi bare have det skønne legetøj fra Sylvanian Families, da vores lille drøm om Our Little Toyshop blev til virkelighed.

Se hele vores skønne og håndplukket udvalg af legetøjet fra mærket her. 

ROLLELEG MED DYREFAMILIERNE

De små yndige dyrefamilier fra Sylvanian Familie stimulerer barnet til rolleleg. Her udleves og øves hverdags rutiner og relationer mellem venner og familiermedlemmer. Det kan f.eks være madlavning i køkkenet i det lille dukkehus. I vores familie er det ofte Sylvester og Silkes far der laver mad og mig som handler ind. Dette kan tydligt ses i vores børns rolleleg, hvor der er far kaninen der laver mad, og mor kaninen som handler ind. Det er sund for børn at udleve deres hverdagsrutiner igennem leg. Det er lige det, som legetøjet fra Sylvanian Families også kan – udover at det selvfølgelig også er sjovt for dem at lege med.

En dyrefamilie består ofte af en far, mor en søster og en bror. Så kan man selv bestemme om pigen og drengen er tvillinger eller om der er storesøster eller en storebror. 

Her er et lille udsnit af dyrefamilierner:

DYREFAMILIERNE MED TILBEHØR

De små dyrefigur kommer også i andre pakkeløsninger, hvor man typisk kan købe en forældre med et barn samt en masse skønt tilbehør til. Og hvis man ønsker at købe et dukkehus til de små dyrefamilier, så medfølger der ofte også en figur med til dukkehuset samt møbler. Vi har indkøbt en masse skønt legetøj af denne art fra mærket, hvor der medfølger en min. en figur også noget skønt tilbehør. Det kan være tilbehør som en juicebar, slikbutik, camping telt og barnevogn med babyer. Vi elsker de de fine smukke detaljer, som dette mærke altid har gjort sig i… det er selv helt ned til den lille bagel i kaffe og kage sætte til parfumen i garderobe sættet.

Her er et lille udsnit af tilbehøret her:

MØBLER FRA SYLVANIAN FAMILIES

De små dyrefamilier bor i skønne hytter, som man selv kan indrette med fine små tidsløse møbler og tilbehør. Man kan helt selv få lov til at bestemme om der overhoved er behov for et køkken. Eller om der skal være en legeplads midt inden i stuen. Det er kun fantasien der sætter grænser, hvilket gør det fuldkommen fantastisk for barnet. Det dukkehus fra Sylvanian Familie ssom vi har valgt at indkøbe til butikken, kommer med nogle møbler og en dukke. På den måde har man allerede lidt at starte op på, så man ikke skal ud og købe en masse ekstra til huset. 

Tak fordi I gad at læse med…. 

XOXO

Sylle & Silkes mor