MOULIN ROTY

our little toyshop Moulin Roty kludedukker

MOULIN ROTY HOS OUR LITTLE TOYSHOP

Moulin Roty er en virkelig skønt fransk mærke, som vi bare elsker her hos Our Little Toyshop. Mærket har eksisteret siden 1972 og har derfor mange års erfaring i at designe og producere børnelegetøj. Der er altid en rød tråd i deres designs, som går på tværs af alle deres produkter, og man bliver aldrig skuffet, når der bliver tilføjet nye produkter. Deres tidsløse designs gør at produkterne ikke går af mode, og samtidig er kvaliteten altid i top, så det er legetøj der kan skabe gode barndomsminder. Hvis I gerne vil læse mere omkring historien bag dette brand, kan det gøres på deres hjemmeside her: Historien om Moulin Roty.

Se hele vores skønne og håndplukket udvalg af legetøjet fra mærket her. 

 

KLUDEDUKKER FRA Moulin Roty

Noget af mit favorit legetøj fra dette mærke, er deres skønne og tidsløse kludedukker. Kludedukkerne er fine dukker, der er lavet af stof med fyld og derfor er der ikke noget plastisk eller hård genstande på disse dukker. De er bløde at lege og  sove med ligesom en bamse, og derfor kan ens guldklump sagtens tage sin ynglings kludedukke med i seng. Kludedukkerne kommer i forskellige størrelser, prisklasser og med forskellige udtryk / personligheder. 

Mød de skønne kludedukker her:

BABY TILBEHØR

Moulin Roty laver også skønne ting til de helt små guldklumper, som skønt aktivitetslegetøj. Vi elsker hvordan dette yndige farve og design univers, som mærket er kendt for, går igennem alle deres kollektioner på tværs af aldersgrupperne. I denne aldersgruppe kan man få fine spiledåser og aktivitetslegetøj der stimulerer børns sanser. Alt dette aktivitetslegetøj kan hænges på et aktivitetsstativ, barnevogn, kravlegård, autostol mm. 

Her er et lille udsnit af tilbehøret her:

SKØNNE KUFFERT FRA MOULIN ROTY

Dette franske mærke er virkelig gode til at gå op i alle små detaljer, selv indpakningen af deres produkter. Deres lægeudstyr – legetøj kommer i en yndig legekuffert, som man også kan bruge til andre ting, men som samtidig pynter på legeværelset, og sørger for at man kan opbevarer alle dimserne samlet.

Det samme gælder deres virkelig smukke testel, hvor hele tesættet er i en smuk kuffert, så det både er nemt at holde styr på alle dele af testellet, nemt at tage med på tur og pynter på legeværelset. 

Her er et lille udsnit her:

Tak fordi I gad at læse med…. 

XOXO

Sylle & Silkes mor