KLUDEDUKKE

kludedukke kludedukker our little toyshop

DERFOR ELSKER VI KLUDEDUKKER

Hos Our Little Toyshop elsker vi bare en skøn og yndig kludedukke. De er både en god veninde at have med til et teselskab, men er også dejlig bløde at sove sammen med som en bamse. En kludedukke er en betegnelse for et stykke legetøj – en dukke, som i gamle dage var syret ud af stofrester, af gamle klude osv. De har derfor ikke nogen plastisk dele, som andre almindelige dukker.

Vores kludedukker er dog ikke syet ud af gamle klude, men er kvalitets bomuld. Og selv kludedukkernes tøj er designet med kærlighed, kvalitet og fine små detaljer. 

Se vores skønne udvalg her: 

Se vores fortryllende fe kludedukker her:

LEGE TESELSKAB

our little toyshop kludedukke kludedukker

Tid til et hyggeligt og socialt teselskab for dukker, bamser og mor – hvis mor er heldig. Mange børn, og særligt piger, elsker at lege teselskab. Det er en skøn rolleleg, hvor yndlings kludedukke sidder med til kagebordet, deler en kop fantasithe og en snak om dagens oplevelser. Gennem denne type leg udlever barnet ofte de sociale realtioner det har oplevet i løbet af dagen – hvad legekammeraten sagde eller gjorde i børnehaven / skolen, eller kopiere det adfærd det har observeret i hjemmet.

Vi elsker selv et godt teselskab herhjemme, hvor vi komplementerer kjolerne på gæsterne – særligt kjolerne på fe kludedukkerne… Vi snakker om dagensgang, om vejret og drikker virkelig meget fantasi chailatte….

Find din nye gæst til teselskabet her: 

SY DUKKETØJ TIL KLUDEDUKKEN

Et rigtig hyggeligt projekt kan være at lave dukketøj til en favorit kludedukke. Det kan både være noget, som man laver sammen med ens barn, eller en hyggelig opgave for en bedsteforældre.

Hvis man gerne vil sy nogle nye fine kjoler, eller en yndig jakke, men ikke lige har en ide til hvordan den skal se ud, så kan man finde megen inspiration hos Stofkiosken her.  

Tak fordi I gad at læse med…. 

XOXO

Sylle & Silkes mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *