Muffy og Hoppy VanderBear

Muffy hoppy vanderbear kuffert garderobe køjeseng vintage senge skab

VINTAGE LEGETØJ MUFFY & HOPPY VANDERBEAR

Hos Our Little Toyshop kan du købe Muffy & Hoppy VanderBEar. Vi ledt længe efter disse to skønne veninder – bjørnebamsen Muffy og hendes bedste veninde kaninbamsen Hoppy. Nu kan vi endelige byde dem hjertelig velkommen her på webshoppen, da jeg har formået at finde en leverandør der stadig har dem på lager. Produktionen af denne yndige legetøjsserie stoppede nemlig tilbage i 2001 efter hele 18 år på bagen. 

Hvordan opstod Muffy VanderBear?

Historien bag disse skønne bamser er, at Barbara Eisenberg tilbage i 1983 manglede den helt rigtige gave til hendes søn, og derfor designede hun bamse familien VanderBear.  Familien VanderBear består af far Cornelius, mor Alice, tvillingerne Fuzzy (dreng) og Fluffy (pige). Først året efter kom lillesøster Muffy til verden. Muffy blev sidenhen den bamse, der fik den største opmærksomhed. Muffy fik så sin allerbedste veninde nemlig Hoppy, som også kom meget i fokus. VanderBear produktionen ophørte desværre tilbage i 2001, og derfor kan man ikke længere købe nye kollektioner.

Muffy hoppy vanderbear bamser teddy our little toyshop

LEGETØJ DER SKABER BARNDOMSMINDER

Da jeg var barn havde jeg selv utrolig stor glæde af dette skønne venskabet mellem Muffy & Hoppy, for jeg havde dem selv, og har dem faktisk stadigvæk. De to bamser på billedet overstående er nemlig mine egne. Havde ikke så meget tilbehør til dem, som jeg nu har opdaget, at man kunne få, men det var ligemeget – for jeg elskede at lege med dem alligevel. Men tænk, at efter så mange år, så ser de stadig så pæne og velholdte ud… og det var ikke fordi, at de bare stod til pynt… Det må man sige, er legetøj af høj kvalitet og legetøj der har skabt gode barndomsminder. 

 

Vintage legetøj hos Our Little Toyshop 

Da jeg selv havde så stor glæde af Muffy & Hoppy VanderBear, tænkte jeg, at der måske også var andre mødre, der ville videregive den samme oplevelse til deres egne børn. Jeg gik derfor igang med at lede efter Muffy & Hoppy ting i en god stand og ubrugt, som jeg kunne prøve at sælge videre på webshoppen. Heldigvis fandtes der nogle få samlere af VanderBear legetøj i USA og i Europa, der kunne undvære lidt af deres unikke samlinger. Dog havde jeg ikke i min vildeste fantasi troede, at der ville være så stor efterspørgelse herhjemme i Danmark. Mange ville gerne genopleve deres egne barndomsminder med de her to veninder eller give deres egne børn muligheden for det samme. Det glæder mig, at dette er noget, som vi har kunne hjælpe dem med!!  

Da det jo er legetøj, som jeg finder forskellige steder rundt i verden. Derfor er der et begrænset antal per stykke legetøj, som vi har til rådighed på shoppen. 

Se vores nøje udvalg nedenstående: 

Vi vil blive ved med at lede efter “nye” Muffy og Hoppy ting til jer derude, hvis I er ligeså vilde med disse skønne veninder, som jeg er. Måske en dag genåbner de produktionen af de helt igennem skønne bamser fra Familien VanderBear og deres venner. 

PÅ GENSYN

Tak fordi I gad at læse med…. 

XOXO

Sylle & Silkes mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *