PAPO – ridder & pirat

ridderborg ridderslot slot borg ridder papo our little toyshop

Papo 

Papo er en fransk legetøjsvirksomhed, som producerer høj kvalitets legetøj til børn og har gjort i mere end 25 år.  De er meget kendte for deres kvalitets figurer som ligner alt fra fantasi dyr som enhjørning til forhistoriske dyr som dinosaurs. De har dog også de mere nutidslevende dyr som bondgårdsdyr mm. Alt legetøj er designet i Frankrig, produceret med høj kvalitet igennem hele værdikæden og til sidst er legetøjet håndmalet. 

Som mor elsker jeg sådan et legeunivers, hvor man hele tiden kan tilføje flere elementer til, som bidrager med legeglæde til deres eksisterende legetøj. På den måde et nyt stykke legetøj give det ældre legetøj en nyhedsværdi, som gør det sjovt igen at lege med det hele samlet. Vi prøver at holde vores børns forskellige stykke legeunivers enkle, men så udvider vi bare med legetøj, som passer sammen.

Det er jo kun fantasien der sætter grænser for hvilket noget legetøj der passer sammen. Men ud fra min egen erfaring som mor, så gør det lidt det hele nemmere, hvis det passer sammen i samme størrelse mm. Det er man lidt ligesom sikret, når det hele kommer fra samme mærke, og hos os kan pirater, dinosaurs, drage, ridder og prinsesser godt leve sammen i samme legeunivers. 

Ridder & pirat figurer

Herhjemme elsker vores dreng på 4 år alt der har med ridder, pirater, drager og farlige eventyr at gøre. Der leges meget med den fine ridderbord fra Papo, hvor de farlige piratskib prøver at angribe borgen, for at generober skatten, som ridderne engang tog fra piratøen. Ofte er dragerne gode i hans leg, men de kan også være dem, som snubber skatten i sidste ende.. 

Se vores store udvalg af ridder tema legetøj fra pap nedenstående: 

Se vores store udvalg af pirat relateret legetøj fra Papo nedenstående: 

Tusind tak fordi I gad at læse med. 
XOXO, 

Mor til Sylvester og Silke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *