GENERELT

Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Our Little Toyshop (“Our Little Toyshop”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.
Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Our Little Toyshop’s hjemmeside, www.ourlittletoyshop.dk (“Hjemmesiden”).
Our Little Toyshop er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Our Little Toyshop skal ske via [email protected]

OUR LITTLE TOYSHOPS INDSAMLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
 
Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.

Når du køber et produkt på Hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.

Når du opretter en profil eller foretager et køb, har du mulighed for at give samtykke til at modtage e-mailmarkedsføring. Du kan når som helst tilbagekalde dit samtykke enten ved at logge ind på din brugerprofil, eller ved at trykke på afmeldelseslinket i bunden af den markedsføring du modtager.

Hvad er grundlaget for indsamlingen?

Indsamlingen af oplysninger, som nævnt ovenfor, er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud.
Indsamlingen af oplysninger, som nævnt ovenfor, er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.

BRUG AF DATABEHANDLERE

Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Hjemmesiden fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af Hjemmesiden samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.
En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

DINE RETTIGHEDER

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten
Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Retten til berigtigelse
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Retten til sletning
I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet
Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med at du køber et produkt af os.

Retten til indsigelse
Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf.
Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.

Retten til at klage
Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.

SLETNING AF PERSONDATA

Såfremt du ikke gør brug af vores Hjemmeside i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2 årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.
Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen.

SIKKERHED

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

COOKIES

Our Little Toyshop benytter cookies til at give brugeren den bedste oplevelse på hjemmesiden. En cookie er en fil som bliver gemt i din browser på den enhed du benytter, og kan indeholde hvad end information hjemmesiden lægger i den.
Formålet med brug af cookies på Our lLttle Toyshop er at få siden til at fungere, til optimering sådan at vi kan give brugeren den allerbedste oplevelse, til trafikanalyser samt til målrettet markedsføring. En del af at benytte cookies til disse formål er, at Our Little Toyshop kan analysere brugertrends.
Du kan til enhver tid forhindre at cookies bliver gemt. Som standard er cookies slået til i moderne browsere, som f.eks. Google Chrome, Safari, Microsoft Edge og Firefox. Du skal derfor ikke gøre noget, for at vi kan give dig den bedste oplevelse. Hvis du derimod ønsker ikke at anvende cookies, kan du i din browser finde indstillinger til at slå cookies helt fra. Ulempen ved dette er, at vi ikke længere kan sikre dig den bedste oplevelse, og du vil i nogle tilfælde kunne opleve, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Herunder findes en liste over de cookies, som Our Little Toyshop bruger for at forbedre brugeroplevelsen:

Atlassian Jira Servicedesk

Formål, indtil undersøgelsen, Statistikker

Anvendelse

Vi bruger Atlassian Jira Servicedesk til kundesupportadministration.

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
ajs_group_id
Expiration
Funktion
Navn
ajs_user_id
Expiration
Funktion

Statistikker

Navn
ajs_anonymous_id
Expiration
1 år
Funktion
Gemmer sidste besøg

Segment

Statistikker

Anvendelse

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Statistikker

Navn
ajs_group_properties
Expiration
vedholdende
Funktion
Navn
ajs_user_traits
Expiration
vedholdende
Funktion

WooCommerce

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger WooCommerce til webshopadministration.

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
wc_cart_hash_*
Expiration
session
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
woocommerce_items_in_cart
Expiration
session
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
woocommerce_cart_hash
Expiration
1 dag
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
wp_woocommerce_session_*
Expiration
session
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden
Navn
wc_cart_created
Expiration
session
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden
Navn
wc_fragments_*
Expiration
vedholdende
Funktion

Help Scout

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Vi bruger Help Scout til chat support.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Help Scout fortrolighedserklæring.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
HS:Beacon:Suggestions:id:*
Expiration
Funktion

Hotjar

Statistikker

Anvendelse

Vi bruger Hotjar til varmekort og skærmoptagelser.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Hotjar fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
_hjid
Expiration
1 år
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id

Google Analytics

Statistik (anonym)

Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til webstedsstatistikker.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Analytics fortrolighedserklæring.

Statistik (anonym)

Navn
_ga
Expiration
2 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger

JetPack

Statistikker

Anvendelse

Vi bruger JetPack til reklame.

Deling af data

For mere information, bedes du læse JetPack fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
tk_*r
Expiration
1 år
Funktion
Gemmer henvisnings-id'er

GDPR Cookie Consent

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger GDPR Cookie Consent til administration af cookie-samtykke.

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
viewed_cookie_policy
Expiration
vedholdende
Funktion
Gemmer, hvis der er vist en besked

Facebook

Marketing / sporing, Funktionel

Anvendelse

Vi bruger Facebook til visning af nylige sociale indlæg og / eller knapper til social deling.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Facebook fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
_fbp
Expiration
3 måneder
Funktion
Gemmer og spore besøg på tværs af websteder
Navn
actppresence
Expiration
1 år
Funktion
Administrere hyppighed for annoncevisning
Navn
_fbc
Expiration
2 år
Funktion
Gemmer sidste besøg
Navn
fbm*
Expiration
1 år
Funktion
Gemmer kontooplysninger
Navn
xs
Expiration
3 måneder
Funktion
Gemmer et unikt session-id
Navn
fr
Expiration
3 måneder
Funktion
Aktivér annoncelevering eller retargeting
Navn
datr
Expiration
2 år
Funktion
Sørger for forebyggelse af svig
Navn
sb
Expiration
2 år
Funktion
Gemmer browseroplysninger
Navn
*_fbm_
Expiration
1 år
Funktion
Gemmer kontooplysninger

Funktionel

Navn
wd
Expiration
1 uge
Funktion
Bestemmer skærmopløsningen
Navn
act
Expiration
90 dage
Funktion
Holde brugere logget ind
Navn
c_user
Expiration
90 dage
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id
Navn
csm
Expiration
90 dage
Funktion
Sørger for forebyggelse af svig
Navn
presence
Expiration
session
Funktion
Gemmer og spore, om browserfanen er aktiv

WordPress

Præferencer

Anvendelse

Vi bruger WordPress til webstedsudvikling.

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Præferencer

Navn
of_current_opt
Expiration
1 uge
Funktion
Gemmer brugerindstillinger

Automattic

Statistikker

Anvendelse

Vi bruger Automattic til webstedsudvikling.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Automattic fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
tk_ai
Expiration
session
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id

MailChimp

Statistikker, Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Vi bruger MailChimp til mailinglisteabonnementer.

Deling af data

For mere information, bedes du læse MailChimp fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
mailchimp_landing_site
Expiration
1 måned
Funktion
Gemmer hvilken side der blev besøgt først

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
mailchimp.cart.*
Expiration
Funktion

CloudFlare

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger CloudFlare til indholdsdistributionsnetværkstjenester (CDN).

Deling af data

For mere information, bedes du læse CloudFlare fortrolighedserklæring.

Funktionel

Navn
__cfduid
Expiration
30 dage
Funktion
Identificer betroet webtrafik

SiteGround

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger SiteGround til webstedshosting.

Deling af data

For mere information, bedes du læse SiteGround fortrolighedserklæring.

Funktionel

Navn
wpSGCacheBypass
Expiration
vedholdende
Funktion

Google Fonts

Marketing / sporing

Anvendelse

Vi bruger Google Fonts til visning af webfonts.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Fonts fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
Google Fonts API
Expiration
ingen
Funktion
Anmoder brugerens IP-adresse

Diverse

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
tp_trustbox_info_modal
Expiration
Funktion
Navn
debug
Expiration
Funktion
Navn
amplitude_unsent_identify_*
Expiration
Funktion
Navn
persist:*
Expiration
Funktion
Navn
amplitude_unsent_*
Expiration
Funktion
Navn
amplitude_id_*
Expiration
Funktion
Navn
lightbox_header-newsletter-signup
Expiration
session
Funktion
Gemmer e-mail tilvalg
Navn
tablesorter-savesort
Expiration
Funktion
Navn
wp-autosave-1
Expiration
Funktion
Navn
complianz_policy_id
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
tk_tc
Expiration
Funktion
Navn
cf_ob_info
Expiration
Funktion
Navn
cf_use_ob
Expiration
Funktion
Navn
wp-saving-post
Expiration
Funktion
Navn
complianz_consent_status
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
tk_r3d
Expiration
Funktion
Navn
_gid
Expiration
Funktion
Navn
tk_qs
Expiration
Funktion
Navn
jpp_math_pass
Expiration
Funktion
Navn
storeApiNonce
Expiration
Funktion
Navn
cmplz_choice
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_functional
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_policy_id
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_statistics-anonymous
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
explat-experiment--woocommerce_test_experiment
Expiration
Funktion
Navn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression
Expiration
Funktion
Navn
cmplz_consent_status
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_preferences
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_marketing
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_4
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_0
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplzFormValues
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_1
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplzDashboardDefaultsSet
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_layout
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_2
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_3
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
tidio_state_v54keivq9puryqnvav6zonxzybme5lgy
Expiration
Funktion
Navn
__recurly__.deviceId
Expiration
Funktion
Navn
_gat_gtag_UA_144035614_1
Expiration
Funktion

 

 

Læs eventuelt mere omkring cookies på Erhversstyrelsens hjemmeside: Erhvervsstyrelsen.dk

KONTAKTOPLYSNINGER

Ourlittletoyshop.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.
Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:

Ourlittletoyshop.dk 
Ved Åbredden 11 
2970 Hørsholm

E-mail: [email protected]

ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.
Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Hjemmesiden, og dine personoplysninger kan blive slettet.

Dette er version 1 af persondatapolitikken – Senest opdateret 22-07-2019.